čtvrtek 3. února 2011

Kno zásilky zpoždění, žádné slovo o tom, proč a na jak dlouho

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/03/kno-shipments-delayed-no-word-on-why-or-for-how-long/:
Co je to s tabletami a datum odeslání vylomeniny ? Po získání nějaké tipy od Kno před zadavatelů (kteří by si začali dostávat tuto obludnost v loňském roce ), že jejich dodávky došlo ke zpoždění, jsme pinged Kno a dostal nějaký ultra-vágní potvrzení o této skutečnosti:
Věci na Kno jdou dobře. Nicméně, jak jste uvedl níže, došlo k odeslání zpoždění. Jakmile Kno má nové informace, budeme sdílet s klienty a zcela jistě vám heads up, pokud je to užitečné.
Tam žádná zmínka o této skutečnosti na internetových stránkách Kno, a obvykle s tímto druhem zpoždění tam je alespoň jakési odůvodnění - "krabice jsme se špatnou velikost," nebo "náš Lego testování robota porouchal, "nebo něco jako, že hladký. Samozřejmě, že jsme si jisti, že tam je nějaký druh vysvětlení nastávající. Není to důvod k domněnce, Kno je ve vážném nebezpečí, že nedodává jeho tablet, nebo že se snaží oblafnout, ale bohužel se stalo Kno na znepokojující trend v tabletě prostoru, který my bychom rádi, aby se dobře zbavit nyní.

[Díky, Chris]

Kno zásilky zpoždění, žádné slovo o tom, proč a na jak dlouho se původně objevila na Engadget na čt. 03.02.2011 14:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat