úterý 25. ledna 2011

HTC Flyer spec listů úniky s operačním systémem Android 2.3, stylus a 7-palcový displej?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/htc-flyer-spec-sheet-leaks-with-android-2-3-stylus-and-7-inch-s/:
Zajímá vás, jaké dobroty by mohly být v nadcházejících tablety HTC ? Norský tech webu Amobil není - oni tvrdí, že mají pár uvnitř zdrojů lžíce-krmení jim všechny relevantní informace. Pro říkalo HTC Flyer - které mohou nebo nemusí být zobrazený v pravém - to zahrnuje stejné 1GHz Qualcomm MSM8255 čip najdete v několika high-end telefonů , 1GB RAM, stejně jako 7-palcový, 1024 x 600 kapacitní dotykovou obrazovkou, front-čelí 1,3 megapixelovým fotoaparátem a zadní 5 megapixelový snímač a triviální 4GB flash paměti, které drží všechny vaše aplikace (což zní trochu rybinou pro nás). K dispozici je také údajně 3G pro data a hovory přes Skype, port HDMI, DLNA podpora a bonafide stylusu psát s, i když to není jasné, zda jsme rumoring fantazie dual-digitizéru displej nebo prostě balíček-v kapacitní pero.

Ačkoli Amobil 's zdroje říkají, že tablet bude bohužel omezena na Android 2.3 z brány, to bude údajně mít zbrusu-nový tablet verze je HTC Sense UI navrženy tak, aby "desktop pocit", který by mohl být pěkný párování pro "HTC Sensation" známka v současné době o plovoucí internetu. Pokud ano, nečekejte, že UI musí být omezena pouze na jednu břidlice, i když - poslední část tohoto oh-so-šťavnatý Proslýchá se, že HTC je také údajně dostal 10-palcový tablet LTE (možná Scribe ) přijedou? v druhé polovině roku.

HTC Flyer spec listů úniky s operačním systémem Android 2.3, stylus a 7-palcový displej? původně objevila na Engadget na út. 25 leden 2011 14:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Společenství , Electronista | zdroje Amobil (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat