úterý 25. ledna 2011

Tennessee je Webb škola dělá iPads povinné, stále dívá se dolů na vědomí,-procházet kolem

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/tennessees-webb-school-makes-ipads-mandatory-still-looks-down/:
Viděli jsme Kindle DX selhání jako učebnice alternativní, ale IPAD pochody stále kupředu jako průkopník bezdrátového vzdělávání. Nebo to tak vypadá, tak jako tak. Tentokrát se tableta má svůj pohled na soukromé škole v Knoxville, TN, kde se budou všichni studenti od čtvrtého do 12. platové třídy bude povinen provádět iPads začíná letos v srpnu. Webb školy studenti mohou buď stanovit své vlastní přírodní nebo leasing WiFi-pouze model za 20 dolarů měsíčně. Stejně jako správce na Seton University Hill , lidi na škole Webb vidět IPAD jako eventuální náhrada za tradiční učebnice, stejně jako nástroj pro interaktivní učení. Jsme vyjádřili naši skepsi ve škole-IPAD trend dříve , a když jsme ještě divit, jak efektivní prostředky by mohly být ve třídě, jsme zájem vidět, jak ta věc dopadne. Víte, milujeme Oregon Trail a všechno, ale nemají dnešní studenti si zaslouží vidět více než pixelated průkopníky umírání digitálních záškrtu?

[Díky, Jordánsko]

Tennessee je Webb škola dělá iPads povinné, stále dívá se dolů na vědomí,-procházet kolem původně objevila na Engadget na út. 25 leden 2011 08:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Wistv | zdroje Webb škola Knoxville | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat