úterý 25. ledna 2011

RIM: scénáře životnost baterie bude 'stejné nebo větší než iPad s menší velikost baterie'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/rim-playbook-battery-life-will-be-equal-or-greater-than-the-ip/:
Ahoj, prosím, každý může přestat mluvit o IPAD ? RIM obchází kolem je tablet Apple, řekl jen, že její nastávající scénáře břidlice by měl " srovnatelný "životnost baterií, ale teď je to upustil všechny přetvářku a volal ven IPAD podle názvu. Konkrétně se jedná o kanadské společnosti senior viceprezident obchodní marketing Jeff McDowell slíbil, že bude nabízet scénáře ", stejné nebo větší", baterie výdrž přístroje od firmy Apple, zatímco používá menší velikost buňky. Druhá část není těžké dosáhnout, protože se domnívá Apple vyplněna většina jeho břidlice innards with -Pol šťávou balení Li , ale slib odpovídající jeho samostatnost od zásuvky ve zdi je velký požadavek provést. Mnoho lidí se domnívají, že být mezi IPAD foremost síly, takže RIM je jistě mířit vysoko zastavením nejen zápas, ale potenciálně lépe. Scénáře jsme viděli osobně nebyl úplně až na tuto úroveň ještě, ale je tu ještě čas, dokud nebude tento startu března pro RIM se obrátit odvážné slov v krásnou realitu.

RIM: scénáře životnost baterie bude 'stejné nebo větší než iPad s menší velikost baterie' původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 19:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ Lessien (Twitter) | zdroje Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat