úterý 25. ledna 2011

Handyscope přílohu promění váš iPhone do dermatoskop, nevyžaduje pobyt

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/handyscope-attachment-turns-your-iphone-into-a-dermatoscope-no/:
Jen si myslím - deset let od nynějška, nebudete ani potřebovat až k trávit náročných osmi letech v knihách, aby mohli provozovat lékařství. Místo toho budete moci k poklesu nekonečné peníze na smartphone příloh a zároveň nechal roboty rukojeť zbytek . FotoFinder Systems je jedna společnost, tvrdě pracuje, aby to budoucí realita, s jeho nedávno aktualizované Handyscope IOS aplikaci pracující ve spojení s fotoaparátem přílohy je uvedeno výše. Chcete-li dělat to, co, vy na to? , Aby se váš iPhone nebo iPhone 3GS 4 do digitální dermatoskop pro mobilní kůži vyšetření. To budu asi dělat poměrně málo žaludky zase, ale periferní + app combo umožňuje pouhé smrtelníky, aby dermoscopic fotografií, které lze prohlížet pomocí zvětšení až 20x, což umožňuje uživatelům na e-mail je přímo na svého lékaře (Dr. Spaceman, doufáme), pro druhý názor. Se vší vážností, my můžeme si představit nikoho s rizikem rakoviny kůže i čekání na tuto věc, aby se dospělo před dostanou odhlásil, ale pokud jste ochotni zaplatit velké peníze hrát si na doktora, příloha je již v prodeji za € 1,166 (1,582 dolar), s doprovodným app jít na poměrně skromné 11,99 dolarů. Vid je po přestávce, když jste do něj.

Pokračovat ve čtení Handyscope přílohu promění váš iPhone do dermatoskop, nevyžaduje pobyt

Handyscope přílohu promění váš iPhone do dermatoskop, bez trvalého pobytu potřebné původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 21:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MedGadget , Gizmag | zdroje Handyscope , iTunes App Store | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat