úterý 25. ledna 2011

Samsung Galaxy S Hoppin chmel do Jižní Koreje, jejíž součástí jsou televizní přístaviště pro velké obrazovky-zábava

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/samsung-galaxy-s-hoppin-hops-to-south-korea-includes-tv-dock-fo/:
Jihokorejský dopravce SK Telecom je vyúčtování své nové Galaxy S Hoppin od Samsungu jako "smartphone, který může sloužit i jako set-top box," ale ve skutečnosti je to v podstatě Android telefon stejně jako všechny ostatní v Sammy je stabilní s 4 - palcový AMOLED Super displej - velký rozdíl je, že je dodáván s dok, který kabely až do vašeho domova televizi a umožňuje sledovat streamované video z této společnosti novou službu zábavy Hoppin buď na silnici nebo v pohodlí vašeho La- Z-Boy. Filmy bude probíhat kdekoli od 1,000 do 3.500 won - 89 centů na 3,12 dolarů - což není špatné, všechny věci v úvahu. Zbytek telefonu specifikace jsou standardní tarif na tomto místě: 1GHz procesor Hummingbird, Android 2.2, 5 megapixelovým kamera, WiFi, Bluetooth a 3,0 kola ven balíček. Podívejte se na to, aby zahájily tento týden.

Samsung Galaxy S Hoppin chmel do Jižní Koreje, jejíž součástí jsou televizní přístaviště pro velké obrazovky-zábava původně objevila na Engadget na út. 25 leden 2011 15:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Korea Herald , Akihabara Novinky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat