úterý 25. ledna 2011

Panasonic Lumix rozpoutá ZS10, ZS8, FX78, a TS3 point-and-shoot kamery

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/panasonic-unleashes-lumix-zs10-zs8-fx78-and-ts3-point-and-sho/:
Myslel Panasonic Lumix bylo provedeno uvolnění point-and-střílí na něco? Nám taky, ale zřejmě kompaktní kamera zábava ještě neskončila. Jo, kromě osm bylo propuštěno počátkem tohoto měsíce na CES společnost má čtyři nové pro vaše oči jediný večer. Samozřejmě, že máme všechny důležité informace a pár lesklých snímků níže. Jo, a pokud to není dost pro tebe, vždy můžete hit přestávka na plné tiskové zprávy.
  • Jako první jsou dvě nové výkonné střelci vstoupit do rodinného ZS: DMC-ZS10 a DMC-ZS8. Stejně jako předchozí vačky ZS , 14,1 megapixelovým ZS10 má 24mm ultra-široký-úhel a 16x optický zoom LEICA objektiv, zaznamenává video 1080p, a sportovní tří-palcový dotykový LCD displej. Specifikace jistě zapůsobí, ale také Panny doufal, že budete mít své 3D režim Photo vážně - nastavení může produkovat "realistické 3D fotografie" tím, že 20 po sobě jdoucích snímků a překrývání nejlepší dva. Samozřejmě, že obrazy mohou být zobrazeny na žádné z 3DTVs Viera . ZS8 sportovní většina stejné specifikace, ale snížení to na pouhých 720p nahrávání. Ani slovo o ceny na tyto dva, ale oni by měli být bít police v březnu.
  • Stejně jako jeho bratr FX75 , DMC-FX78 je především o Full HD. Balení LEICA 24 mm široký-úhel čočka, je možné s 12,1 milionu pixelů FX78 nahrávky plné rozlišení 1920 x 1080-Rozlišení videa ve formátu AVCHD. Ale kromě nahrávání specifikace, Panasonic zlepšila své 3,5-palcový dotykový displej Smart, který v podstatě umožňuje ovládat všechny funkce vačky - autofocus, zoom, přehrávání, atd. - s, dobře víte, jen dotek. Stejně jako vačky ZS, FX obsahuje 3D režimu Foto. Jak jste možná uhodli, žádné ceny ještě v tomto Bad Boy, ale to přijde v černé, zlaté, bílé a v březnu.
  • V neposlední řadě je robustní TS3. Stejně jako DMC-TS1 , 12,1 megapixelů střelec je zcela vodotěsná, nemluvě o nárazuvzdorné, mrazuvzdorné a prachotěsný. Jo, je to tak osvědčilo, jak přijdou, a házet v tom, že balení kompas, výškoměr, barometr a vy a do značné míry můžete vyměnit tuto věc, za tunu dalších zařízení. Jako skutečný fotoaparát, TS3 nezní tak špatný to buď - to může nahrávat 1080p video, balení 3D režimu, a může se pochlubit 28mm široký-úhel LEICA objektiv. Ne, žádné ceny, ale to bude k ostatním v březnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat