úterý 25. ledna 2011

Robot velbloud žokejů našel balení nelegální paralyzéry, Dubaj policie říci 'Don't tase jim brácho!'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/24/robot-camel-jockeys-found-packing-illegal-stun-guns-dubai-polic/:
Už je to chvíli, protože jsme mluvili o dálkově ovládaný robot žokejů používané v arabském velbloudí dostihy, ale nedávný skandál, který otřásl velblouda-závodní svět nás nutí, aby přehodnotil tématu. Dubaj Policie zjistila, že některé pochybné postavy byly prodejní robot žokejů vybavené omračující "vést", velbloudů, aby běžel rychleji. Jsme si jisti, že zvířata nepotřebují žádné další pobídka k běhu - již dnes robot házení nich - a to je dobré vidět, že síly-to-bude souhlasit s námi, jak dva muži prodej stroje bylo zatčeno. Nyní, když naši přátelé dromedár už nemusí obávat tased ve jménu sportu, my jen se starat o přes-horliví úředníci míru jejich použití na nás všechny.

[Obrázek Kredit: ZDNet ]

Robot velbloud žokejů našel balení nelegální paralyzéry, Dubaj policie říci 'Don't tase jim brácho!' původně objevila na Engadget na po. 24 leden 2011 22:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink io9 | zdroje Telegraph | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat