úterý 25. ledna 2011

Nokia unikly MeeGo přístroj podobá dual-core ST-Ericsson U8500 referenční platformě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/nokias-leaked-meego-device-resembles-dual-core-st-ericsson-u850/:
Včerejší unikly obraz domnělý zařízení tablet Nokia Zdá se, že více informací, než jsme původně věřil, že to má být. Zrak jako orel nad člen fóra na mobil-review má všiml podobnosti mezi ní a referenční platformu pro -Ericsson U8500 ST system-on-chip. Naposledy jsme slyšeli, že jen málo powerhouse běžel pár 1.2GHz ARM Cortex-A9 jádra , takže omluvte nás, pokud zjistíme, že vyhlídky na další jízdy vlajková loď společnosti Nokia poměrně vzrušující. Můžete vidět video z referenčních zařízení v otázce po přestávce - končí na chutné a jednoznačné tvrzení z ST-Ericsson zástupce, že Nokia podepsala dodat U8500 v nadcházející zařízení. Mějte na paměti, že video je od listopadu loňského roku a my stále nevíme jistě, že břidlice Nokia výše je jeho MeeGo předek, nebo jen prototyp. Buď jak buď, je U8500 očekává v smartphonů na nějakém místě v první polovině letošního roku, který druh se hodí Nokia plán, ne?

[Kredit: Cor72z ]

Pokračovat ve čtení Nokia unikly MeeGo přístroj podobá dual-core ST-Ericsson U8500 referenční platformě

Nokia unikly MeeGo přístroj podobá dual-core ST-Ericsson U8500 referenční platformu původně objevila na Engadget na út. 25 leden 2011 08:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje mobile-recenzi fóru , Charbax (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat