sobota 27. listopadu 2010

Výroba Royale debutuje 1,2 milionu dolar Opera akordeon hodinky, pane Steampunk posmívá

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/manufacture-royale-debuts-1-2-million-opera-accordion-watch-si/:
No, pardon nás. My se zarazil nad 208 dolary cenovka umístěna na RPM LED Tokyoflash náramkových hodinek je , ale hodnota propozice tam teď vypadá strašně moc jasnější, když ve srovnání s tímto. Výroba Royale se snaží chytit alespoň jeden nebo dva elitáři zaskočila svým novým Opera Time-dílná, 1,2 milionu dolarů zařízení, které je složen z 319 dílů v divočině Švýcarska. Údajně, to bylo navrhnuto Fabrique du Temps, a ve chvíli, zesilovač hraje hodin v tónině jako minutách zvonění v C ostrý. Je to také uzavřeny v 18k zlato, safírové sklo a zdravou dávku self-hodnota. Slovo na ulici je to, že pouze deset z nich bude k dispozici pro prodej, s akordeonem kryt je standout funkce v našich očích. Ve způsobu mluvení, samozřejmě.

Výroba Royale debutuje 1,2 milionu dolarů Opera akordeon hodinky, pane Steampunk posmívá původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 17:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Boing Boing | zdroje Blog Chcete-li číst , Výroba Royale | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat