sobota 27. listopadu 2010

Intel procesory Sandy Bridge začne prosakovat ven, 2GHz quad-core i7-2630QM přichází do HP dv7

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/intels-sandy-bridge-cpus-start-to-seep-out-2ghz-quad-core-i7-2/:
Intel Core i7-2630QM čip učinil krok od společnosti plán na své první spec list, s laskavým svolením HP dv7. Jsme narazili na úplný a podrobný výpis komponent pro multimediální notebook společnosti HP, která zahrnuje 2GHz quad-core CPU jako hvězda svou show. Teď, samozřejmě, ani HP ani Intel nemá nic neřekl úřední v této věci, ale Laptoping byl také špehovat kolem a zjistil, výpisy u internetových prodejců pro notebooky od Gateway a Lenovo také nabízet stále bez ohlášení části. Není to přesně tajemstvím, že Intel má v úmyslu vyhodit krvavé dveře z CES 2011 se jeho Sandy výběrem procesoru Bridge, ale je příjemné vidět prodejci hledají prahnoucí po a připravenou tak daleko předem datum startu - to by mělo znamenat žádný nedostatek výběru Paul Otellini, když konečně nahoru a dělá věci oficiálně oficiální.

Intel procesory Sandy Bridge začne prosakovat ven, 2GHz quad-core i7-2630QM příchodem do HP dv7 původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 15:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje HP , Laptoping | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat