sobota 27. listopadu 2010

Caltech výzkum by mohl vést ke kvantové pevných disků, sítě, paralelní vesmíry

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/caltech-research-could-lead-to-quantum-hard-drives-networks-pa/:
Quantum něcotypicky upadl do našeho oft-použitý kategorii 'úžasné věci, které se nikdy nestane,' ale když posádka výzkumníků na California Institute of Technology mít co říci o tom, budou brzy mění bohatství tohle segmentu. Tým se v poslední době prokázána kvantové pro kvantový stav uloženy ve čtyřech prostorově odlišné atomové vzpomínky, a zároveň, že pravděpodobně vyhodili víko většiny lebky čtení právě teď, členění je poměrně zajímavá. V podstatě, že jsem odkryl kvantové rozhraní mezi atomové paměti, což je řekl, aby "představují něco jako pevný disk počítače pro zapletení." Pokud prodloužena, mohlo by to otevřít cestu k kvantové sítě, a naopak, masivní weby kvantových počítačů. Jsme samozřejmě desetiletí se z pochopení toho, co to všechno znamená pro běžné počítačové uživatele, ale jen pamatujte toto: ". Zamotané pro kvantový systém, neexistuje žádný objektivní fyzikální reality za systémové vlastnosti" A vy jste si mysleli Matrix byla hluboká.

Caltech výzkum by mohl vést ke kvantové pevných disků, sítě, paralelní vesmíry původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 11:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Caltech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat