sobota 27. listopadu 2010

Pockito nositelný videokamery: schválené Miley Cyrus a Joe McCreep

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/pockito-wearable-camcorder-endorsed-by-miley-cyrus-and-joe-mccr/:
Těžko říct, kde přesně IRES technologie našel ten chlap na pravém (Miley jasně přišel z nepopsatelný strany v Es Ty Ano), ale šance jsou on byl pocházel z téhož kaluže megalomanů, že MSI se ponořil do začátku tohoto roku. Pokud budete vzpomínám, IRES vylezly jeho první nositelná videokamera v červenci loňského roku, a nové vydání je menší, schopnější a schválila voyeurs po celém světě. IRDC260 uCorder Pockito (2,5-x 1 - x 0,5-palce) - který je k dispozici v černé a červené barvy - může být uchytíte jen o něco, odtud může přihlásit záběry na 740 x 480 (30fps ) na paměťové karty microSD (2GB v ceně). To synchronizuje s počítačem přes USB, a může také fungovat jako webová kamera, že budete potřebovat to. Obě barvy jsou až na objednávku právě teď na 99,99 dolarů, a když se podíváte i na dálku, jako jeden z jednotlivců nahoře, tam to samozřejmě nic, co můžeme udělat nebo jí říct, aby zabránil v plnění svého osudu.

Pockito nositelný videokamery: schválené Miley Cyrus a Joe McCreep původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 01:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje uCorder (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat