sobota 27. listopadu 2010

Symbian Foundation axing webové stránky 17. prosince, zdroj repozitářích k dispozici 'na vyžádání'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/symbian-foundation-axing-websites-on-december-17th-source-repos/:
Rádi bychom slyšeli, že nadace Symbian Foundation by podstoupit nějaké drastické změny , neboť přechod k licenční tělo, a tady je číslo jedna - každý oficiální internetové stránky Symbian bude uzávěrkou na 17. dne následujícího měsíce. To platí pro každou stránku od symbian.org až Symbian Twitter a Facebook kanály, a zdrojový kód sám o sobě budou odloženy. Pokud chcete přístup ke všem, dokonce i databáze pro uživatele-tvořil hlášení o chybách, budete muset zeptat Nadace pro tištěné podobě a zaplatit nominální médií a expediční poplatek po 31. ledna. Snažíme se dosáhnout Symbian právě teď přijít na to plné důsledky tohoto kroku, ale za předpokladu, že Nokia slib držet Symbian open-source ještě kroužky pravda, možná budete chtít začít stashing pryč repozitáře a nastavení zrcadla před nadace kapky z povrchu na webu - a Symbian komunity, taky.

Symbian Foundation axing webové stránky 17. prosince, zdroj repozitářích k dispozici 'na vyžádání' původně objevila na Engadget na So. 27.listopad 2010 13:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashdot | zdroje Symbian Developer | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat