neděle 28. listopadu 2010

Tokyoflash přináší RPM LED hodinky konceptu do reality (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/tokyoflash-brings-rpm-led-wristwatch-concept-to-reality-video/:
Tokyoflash , šiřitel všeho úžasné, když přijde na hodinky, bylo právě představila svůj nejnovější přírůstek. Pokud jste o zrak jako orel odrůda, pravděpodobně jste si všiml, že právě doprava (nebo po přestávce v podobě videa). Rozdíl mezi tímto chlapík a většina hodinek zde je poměrně jednoduchý: RPM LED hodinky začal jako fanoušek render. V průběhu měsíce se společnost vzala toto velkolepé myšlenky a dělal to realita, nyní nabízí to, aby kdokoliv, kdo má více peněz než rozumu. Provoz je semi-jednoduchý - vnitřní kruh zobrazuje hodiny, zatímco vnější kruh ukazuje minuty. Je tam skupina pěti LED v horní části, který dále vysvětluje, latter, a my jsme slyšel, že kapela sama tlačí IQ nositele vyšší o 12 až 15 bodů. I když potvrdil respektovat panel šílených vědců, stále říkat, že to nemá cenu 208,42 dolarů požadovanou cenu, ale ty jsi zřejmě bez nesouhlasit vehementně.

Pokračovat ve čtení Tokyoflash přináší RPM LED hodinky konceptu do reality (video)

Tokyoflash přináší RPM LED hodinky konceptu do reality (video) původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 17:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tokyoflash (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat