sobota 27. listopadu 2010

BendDesk: zakřivenou plochu multitouch budoucnosti (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/benddesk-the-curved-multitouch-workspace-of-the-future-video/:
Media Computing Group - jinak známý jako chlápci a dudettes odpovědné za výrobu multitouch hip znovu - je zpět, a někteří by mohli říct, lepší než kdy jindy. BendDesk je výstřední nové pojetí prostoru pro budoucnost, spoléhat se těžce na zakřivené multitouch displej, aby wow. Stůl je vize Skupiny sloučení s multitouch obyčejné fyzické oblasti, a je to asi nejlepší provedení jsme viděli dosud. Plný počet bodů deset dotek jsou podporovány, ale dolní část je také určen k použití jako standard stůl, drží váš notebook, papírování a inkoustové pero kolekce pokud se tak rozhodnete. Šokující dost, celá ta věc vypadá mimořádně ergonomický, taky. Hlava na minulost přestávka na letmý pohled na to používá, ale ne zadržte dech čekání na loď data a ceny - něco, co nám říká, že to bude chvíli trvat, než jeden z nich jsou zveřejněny.

Pokračovat ve čtení BendDesk: zakřivenou plochu multitouch budoucnosti (video)

BendDesk: zakřivenou plochu multitouch budoucnosti (video) původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 14:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Media Computing Group | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat