sobota 27. listopadu 2010

Boeing SPECTROLAB dceřinné společnosti k masové produkci 39,2 procenta účinné solární články

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/boeings-spectrolab-subsidiary-set-to-mass-produce-39-2-percent/:
Boeing SPECTROLAB dceřiný podnik, který pracuje na tom, solárních článků více a více účinné pro let, a vypadá to, že je nyní nastavena dát své poslední záznam-rozbíjející se buňky do sériové výroby. Ti přicházejí v podobě společnosti nové C3MJ + solární články, které se mohou pochlubit průměrnou konverzní účinnosti 39,2 procenta, což je nejefektivnější sériově vyráběných článků k dnešnímu dni. A co víc, SPECTROLAB říká, že od nové buňky jsou tak podobné jeho aktuální produkce C3MJ buněk, by mělo být relativně snadné pro zákazníky, které již používáte pro ty, upgrade na nové buňky. Ještě žádné slovo o cenové, zdá se, ale nové buňky by měly být k dispozici v lednu. A, ano, SPECTROLAB je také usilovně pracuje na překonává vlastní rekord - doufá, že rozlousknout 40 procent ochranné známky později v roce 2011.

Boeing SPECTROLAB dceřinné společnosti k masové produkci 39,2 procenta účinné solární články původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 16:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Gizmag | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat