sobota 27. listopadu 2010

Upravený radar zbraň označuje sebevražedné atentátníky až deset metrů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/modified-radar-gun-identifies-suicide-bombers-up-to-ten-meters-a/:
William Fox na námořní postgraduální škole v Monterey a John Vesecký, jeho kolega u UC Santa Cruz, pracuje na upravené radaru zbraň , která dokáže identifikovat sebevražedné bomby nosit pod oděvem. Chcete-li to, že katalogu nejběžnější uspořádání smyčce dráty pro výrobu "sebevražedné vesty," a vyvinul software, který dokáže identifikovat radar průřez každého z nich. Tak daleko, výsledky byly docela dobré: podle New Scientist, "výmluvné faktory v polarizaci odraženého signálu" dovolil jim správně identifikovat dobrovolníky oblečené jako bombardéry až deset metrů, zhruba osmdesát pět procent času. Samozřejmě, i s úspěšností tento vysoký, takový systém by byl náchylný k kopání do falešných poplachů. Za účelem minimalizace tohoto vlivu by zařízení musí v kombinaci s jinými technologiemi, jako jsou inteligentní systémy, bezpečnostní kamery a infračervený zobrazovací.

Upravený radar zbraň označuje sebevražedné atentátníky až deset metrů původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 07:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje New Scientist | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat