úterý 25. října 2011

Nokia Windows telefonů není pravděpodobné, že v USA až příští rok

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KVmI_iC6uJ8/nokia-windows-phone-handsets-not-likely-in-the-us-until-next-year.ars:

Od chvíle, kdy bylo oznámeno partnerství mezi společnostmi Nokia a Microsoft, byl 2012 umístěn jako "skutečný" Launch rok, pouze omezené dostupnosti v roce 2011. Limity, které jsou nyní k dispozici stále jasnější: Nokia je první Windows telefonů není pravděpodobné, že dosáhne v USA do roku 2012, podle briefingu dokumentu vidí přísloví . Společnost plánuje na marketing v Evropě, ale se stále snaží najít reklamní agentury v USA.

První telefon Nokia, případně telefonů, bude představena na Nokia World v Londýně tento týden. Jeden návrh, pod kódovým označením Sea Ray, unikly v červnu , tento model se zdá být Windows Phone klon Nokia MeeGo-Harmattan-Powered N9, a podle uniklých materiálů PR bude označen Nokia 800 přijde na trh.

Ve své příjmy volají minulý týden uvedl, že Nokia svůj první Windows Phone trh bude v "vybraných zemích." Nedostatek reklamní agentury v USA je to nepravděpodobné, že Spojené státy jsou jednou z těch vybraných trzích. Jedna země, která byla "vybrána", je ve Velké Británii: teaser reklamy na Nokia 800 začal vysílat o víkendu.

USA tradičně slabý trh pro telefony Nokia, takže rozhodnutí zahájit v EU poprvé není vůbec překvapující: na trhu je pravděpodobné, že bude vnímavější k na nejnovější nabídku. Nevýhodou je, že Windows Phone zkušeností funguje nejlépe v USA, v současné době pouze v USA má celý soubor online služeb, včetně vnitřní map, hudby a videa nákupy a rozpoznávání řeči. Dostupnosti služeb se zlepšila s vydáním Windows Phone 7.5 "Mango", a to by mělo ještě zlepší, jak Nokia výsledků výnosy partnerství. Zejména by se údaje z dceřiné společnosti Nokia Navteq umožnit lepší mapování a plánování trasy, a umožňují velmi rozšířený databáze zajímavých míst.

Čekání do roku 2012 spustit na Windows Nokia telefonů v USA, také znamená, že platforma bude chybět na všech důležitých svátků. To zase znamená, přijdou o atraktivní, poutavý mobilní telefony, přesně ten typ, co Microsoft má důvěru Nokia přinese na trh Windows Phone.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat