úterý 25. října 2011

Alibaba odhaluje W800, druhá generace Aliyun telefon, a nejmenovaný "cloud-Powered" tablet

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/alibaba-unveils-w800-second-gen-aliyun-phone-and-unnamed-clou/:
W800 a Aliyun tablet
V červenci jsme dostali náš první chuť Aliyun OS, běží na W700 . Nyní, s gregoriánským kalendářem rok chýlí ke konci, Alibaba je prepping své druhé vlně "cloud-Powered" hardware. První na řadě je W800, nástupce původního Aliyun telefon. Co se týče specifikace jít, oba vypadají víceméně stejně - s nejnovější verzí ještě houpací 1GHz Tegra 2. Jeden zřejmý rozdíl je trochu větší 4,3 palcový displej zdobí přední W800. Snad ještě zajímavější je však stále ještě nejmenovaný tablet který také jasně Bareš NVIDIA značky. Rychlost a přesný model procesoru uvnitř je jen dohadovat, ale my jsme za předpokladu, že to není Kal-el zařízení. Cena a datum vydání pro obě je záhadou, ale W800 se očekává, že země někdy do listopadu je venku. Samozřejmě, pravděpodobně by se očekávat, že tyto se objeví v místní Best Buy, ale mám přítele v Hong Kongu, který je možné zaslat jeden, ne?

Alibaba odhaluje W800, druhá generace Aliyun telefon, a nejmenovaný "cloud-Powered" tablet původně objevila na Engadget na út. 25 říjen 2011 00:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Engadget čínské , 2 | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat