úterý 25. října 2011

Proč lidé stále používají BlackBerry: klávesy, bezpečnosti a požadavků na IT

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/f_8Zyp3UZ38/why-people-still-use-blackberry-keyboards-security-and-it-requirements.ars:

Není žádným tajemstvím, Research In Motion ztratil kdysi dominantní postavení ve světě, smartphone. I přes mírný nárůst v prodeji, BlackBerry podíl na trhu klesl v procentech ve srovnání se stoupající iPhone a Android, klesl z 18,7 procenta na 11,7 procenta ve druhém čtvrtletí. Po nedávném výpadku opustil RIM back-end systémy, nekonzistentní a necitlivý k části čtyři dny, jsme tvrdili, že RIM je určena pro eventuální zánik, spěchal na consumerization IT . Tak dlouho, jak iPhone a Android jsou dost dobré pro splnění požadavků na firemní IT, bude rozhodování spotřebitelů narušit RIM poslední oblast síly: podnik.

Ale ne každý souhlasí s tím, že RIM situace je katastrofální, jak se zdá na první pohled, a dokonce i někteří lidé preferují BlackBerry. Koneckonců, společnost má 70 milionů zákazníků. Chcete-li získat představu o tom, co RIM odvolání je v iPhone a Android věku jsme se rozhodli hovořit s některými uživateli a podnikové smartphone řízení dodavatele, který se zabývá mobilní nasazení všech typů. Někteří stoupenci Twitter Ars "sdělil nám, že BlackBerry používat pouze proto, že jejich zaměstnavatelé nebudou ostatním zařízením povolit, a obviňoval firemní" setrvačnost ". Ale je také pravda, že někteří lidé dávají přednost formě BlackBerry faktor, BlackBerry Messenger je velmi oblíbená, a RIM je stále krok před konkurencí při plnění specifických požadavků na vysoce regulované odvětví.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat