úterý 25. října 2011

Netflix může pracovat v červené pro všechny 2012

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2Z-oYKb5xZg/netflix-may-operate-in-the-red-for-all-of-2012.ars:

Netflix předpovídá, že v kombinaci ztrátu zákazníků a na evropský trh se bude tlačit do červených čísel, kde se příští rok může zůstat "několik čtvrtletí," uvádí dopis svým akcionářům. Společnost ztratila čistou 800.000 předplatitelů po změně složení služeb, a "zastavil domácího růstu," který to potvrzuje je výsledkem chybné kroky v posledních pár měsíců.

Film, pronájmu společnost vykázala zisk 62.000.000 dolarů nebo 1,16 dolarů na akcii, což je 63 procent meziročně. Ale společnost je slabá prognóza pro čtvrté čtvrtletí má obavy investorů, a jeho akcie se obchodování se kolem 27 procent po dobu obchodování v době zveřejnění. Pokud to myslí, by NFLX otevřeného obchodního úterý kolem $ 87, poprvé to bylo pod 100 dolarů od srpna 2010 a daleko od svého vrcholu v červenci téměř 300 dolarů.

Po Netflix oddělila své DVD pronájem a služby pro streamování, aby si každý stát nejméně 7,99 dolarů, společnost nezdálo se, že si uvědomuje, jak velká část zákazníků vytí se změní na skutečné chůzi nohy ven. Ale společnost přesto se docela přesné ztráty odhad : 800.000 méně zákazníků jsou objednány Netflix od posledního sčítání.

"Jsme velmi rozrušila mnoho domácích Netflix členům našich významných DVD spojené změny cen , a v menší míře, s navrhovaným-a-nyní-zrušil rebranding našich služeb DVD, "říká akcionář dopis. Společnost nedokázala vysvětlit, že náklady na stream videa rostly, takže když byly oznámeny změny cen, "mnozí považovali [to] jako chamtivý," šokující zákazníků a působit více z nich o zrušení služby, než čekal Netflix.

Odtud bude pokračovat v zavádění Netflix ve Velké Británii a Irsku v prvním čtvrtletí roku 2012. Podle akcionáře dopis, že zavádění a ztratili víru v tuzemsku bude společnost nerentabilní na globální úrovni "pro několik čtvrtletí začínající v 1. čtvrtletí." Další globální zavádění budou pozastaveny, dokud se vrátí Netflix k černé. Nemůžete pronajmout, nebo potok, tento druh škodolibosti, přesto jsme se otřásl při pomyšlení na život bez streaming Netflix.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat