úterý 25. října 2011

AT & T žádá soudce, aby kop Sprint z antimonopolního soudní síni

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Pa3Vz7stano/att-tries-to-boot-sprint-from-t-mobile-merger-challenge.ars:

Právníci pro AT & T je naplánován objevit před soudcem Ellen Segal Huvelle v pondělí odpoledne přesvědčit ji, aby odmítnout Sprint antimonopolní výzvou k získání T-Mobile. Propuštění by zjednodušilo AT & T bojovat pro povolování fúzí tím, že Telecom gigant soustředit se na porážet zpět vlády samostatných antitrustových výzva .

AT & T je návrh na zamítnutí Sprint soud se zaměřuje na problematiku postavení. AT & T tvrdí, že antimonopolní zákony jsou určeny k ochraně spotřebitele, nikoli konkurenty, jako je Sprint. A firma také nalije studená voda na konkrétní tvrzení Sprint o fúzi má protisoutěžní účinky. Například, Sprint tvrdí, že spojení by zvýšilo její ceny za roaming, ale AT & T uvádí, že AT & T a T-Mobile se rozhodli bezdrátové komunikační standardy, které jsou neslučitelné s vlastní sítě Sprint, takže Sprint nebyl nákup cestovní služby od AT & T a T-Mobile na prvním místě.

Sprint také argumentoval, že spojení by také umožnit AT & T zvýšit své ceny pro backhaul. Jedná se o dráty a kabely Sprint pronajímá od konkurence, včetně AT & T, se připojit své mobilní věže s vlastní sítě. Ale AT & T uvádí, že T-Mobile není významným hráčem na páteřní podnikání, a to v kombinaci AT & T-Mobile by tedy mít větší tržní sílu na trhu páteřní než AT & T má právě teď.

Sprint tvrdí, že AT & T chybí les pro stromy. Mobilní obchodů závisí především na tržní síle: více zákazníků, firma má, tím silnější je její vyjednávací pozici s partnery, jako jsou sluchátka dodavatelů, páteřní poskytovatelů a provozovatelů ostatních sítí. Sprint se obává, že spojení umožní AT & T tak tržní síly, která se vytvoří de facto AT & T, Verizon duopolu, takže menší firmy, jako je Sprint a buněčná jihu s příliš málo zákazníků, abychom mohli účinně konkurovat. Například, Sprint naznačuje, že nové, větší, se AT & T mají větší schopnost vyjednávat exkluzivní smlouvy pro nejnovější mobilní telefony, dohody, která by mohla zanechat Sprint na holičkách.

Pondělní jednání ve Washingtonu, DC, určí, zda Sprint dostane k účasti v řízení proti AT & T. Ale tak jako tak, je vládní případ proti AT & T plánuje jít k soudu 13. února.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat