úterý 25. října 2011

Garmin uvádí na trh Fit App, motivuje vás ztratit, že nováček patnáct

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/garmin-launches-fit-app-motivates-you-to-lose-that-freshman-fif/:
Garmin, společnost zodpovědná za který vám pomůže orientovat se na soud Mall jídlo, je nyní doufá, že vám pomohou při práci z těch sýr hranolky s úvodem svých 0,99 dolarů Fit aplikací pro Android a iPhone. Mobilní aplikace - který funguje hodně podobně jako Nike + - měří vzdálenost, čas, kalorie a rychlosti šel, běh, kole nebo cestovali zachytit vaše spalování kalorií cesty. Připojení uživatelé mohou také stanovit cíle, sledovat jejich trénink a sdílet výsledky s ostatními závislá na spalování. Kromě aplikace, Garmin se valí z 49,99 dolarů ANT + adaptér pro iPhone, který monitoruje srdeční frekvence a kadence V kombinaci s dalším volitelným snímačem jako footpod. Pokud se nemůžete sebrat energii vyzkoušet hned teď, jsme si jisti, že se můžete alespoň na čele kolem přestávky se podívat na PR.

Pokračovat ve čtení Garmin uvádí na trh Fit App, motivuje vás ztratit, že nováček patnáct

Garmin uvádí na trh Fit App, motivuje vás ztratit, že nováček patnáct původně objevila na Engadget na út. 25 říjen 2011 07:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat