pátek 21. října 2011

Životopisů: Steve Jobs litoval, že operaci rakoviny dříve

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/r80GyrUiYAk/biographer-steve-jobs-regretted-not-having-cancer-surgery-earlier.ars:

Je dobře známo, že Steve Jobs odložit operaci na léčbu rakoviny slinivky břišní jeho o devět měsíců poté, co byl diagnostikován v roce 2003. Místo toho, on pokoušel se zacházet s alternativní terapie před zvolením způsobu Whipple postupu v roce 2004. Nyní je jeho životopisec Walter Isaacson říká CBS ukazují, 60 minut , že Apple je ikonická CEO litoval, že operaci dříve:

"Požádal jsem [práce, proč se nedostal operaci pak] a řekl:" Nechtěl jsem, aby moje tělo má být otevřen ... Nechtěla jsem být porušen takovým způsobem, "vzpomíná Isaacson . Čekal tedy devět měsíců, zatímco jeho manželka a jiní ho nutil dělat to, než se dostane provozu, odhalí Isaacson. Kroft Na otázku, jak takový inteligentní člověk by mohla učinit tyto zdánlivě hloupé rozhodnutí, Isaacson odpoví: "Myslím, že druh pocit, že pokud budete ignorovat něco, pokud nechcete něco, co existuje, můžete si magického myšlení ... Mluvili jsme o tom hodně, "říká Krofta." chtěl mluvit o tom, jak on litoval to .... Myslím, že měl pocit, že by měl být operován dřív. "

Isaacson také ukazuje, že zaměstnanost pokračoval přijmout léčbu rakoviny při zachování byl vyléčen z podmínky, aby zaměstnanci společnosti Apple.

60 minut rozhovoru s Isaacson bude vysílat neděli 23.října v devatenáct hodin EDT. Isaacson kniha, Steve Jobs bude hit pultech obchodů v pondělí 24. října a přezkum Ars knihy se krátce potom, takže mějte pozor na to.

Video!

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat