pátek 21. října 2011

Fisker Karma dostane EPA certifikované 52MPGe, prodej připraveni začít

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/20/fisker-karma-gets-epa-certified-52mpge-sales-ready-to-begin/:
To neměla nejhladší narození , ani nejlevnější , ale Fisker může zřejmě začít prodávat Karmas v reálném tentokrát. Dráždivý plug-in hybrid, který první ohromil nás téměř před čtyřmi lety právě schválila vláda USA testování, poslední překážku bránící dodávky . Tak, jak to poté, co byl brutálně jízdného podle EPA? Ne, stejně jako společnost doufala, as 52MPGe a 32 kilometrů elektrickým sporákem, nedosáhl na příslušných 67,2 a 50 postavy společnost dříve vychvalováním. Není to obrovský pokles , stejně jako další plug-in EV víme, ale pravděpodobně méně, než byste doufali, že něco stojí přes $ 90.000. A když se vám dojdou šťávy, budete při pohledu na právě 20MPG, zatímco míří kolem na benzín. Skutečné dodávky zákazníkům jsou plánovány v následujících týdnech, ale do té doby se pro zábavu v jednom z 39 Karmas válení se na prodejce.

Fisker Karma pokračovat ve čtení dostane EPA certifikované 52MPGe, prodej připraveni začít

Fisker Karma dostane EPA certifikované 52MPGe, prodej připraveni začít původně objevila na Engadget na čt. 20 říjen 2011 17:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Inhabitat | zdroj Autoblog zelená | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat