pátek 21. října 2011

Microsoft Windows Phone, aby monogamní s čipovými sadami Qualcomm, zatím

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/20/microsoft-to-keep-windows-phone-monogamous-with-qualcomms-chips/:

Microsoft může být na lyžích na dual-core rozjetého vlaku ještě ne, ale to místo velké množství důraz na to, zda se její telefon fungovat. K tomu, Windows Phone prezident Andy Lees uvedl Bloomberg, že bude i nadále držet Qualcomm jako jeho výhradní výrobce čipů, a nemá žádné plány na spolupráci s jinou společností. Podle Lees, byl monogamní vztah, aby mohl Microsoft použít specifické technické detaily, zajišťuje hladší zážitek pro všechny telefony Windows na všech úrovních. Lees také zmínil, že tento druh výroby objemu generovaných taková dohoda rovněž umožňuje ponořit se výrobní náklady dolů, což ještě více atraktivní platformou pro OEM. Pokud se někdo z vás snil o Windows Phone s NVIDIA, nebo TI běží show, nesnažte se štípněte - můžete být spokojeni s výsledky.

Microsoft Windows Phone, aby monogamní s čipovými sadami Qualcomm, prozatím původně objevila na Engadget na čt. 20 říjen 2011 23:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WMPowerUser | zdroj Bloomberg | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat