pátek 21. října 2011

Google brzy na uvolnění zdrojového kódu pro sendvičové zmrzlinou

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/twB5jW7_8mw/:
Screen shot 2011-10-20 at 7.49.05 PM

No, vývojáři, vypadá to, že Google se brzy uvolní kód Sandwich zmrzlinu Android open-source projektu. Díky Google + příspěvek z pera Jean-Baptiste Queru , Technical Lead v Android Open Source projektu, a jeho odkaz na e-mailu napsal inženýr Google Dan Morrill , jsme skutečně potvrdilo, že Android 4.0 zdrojový kód bude vidět světlo na denně.

"Máme v plánu uvolnit zdroje pro nedávno oznámil, Sandwich zmrzlina ihned, jakmile je k dispozici na zařízeních," řekl v Morrill Skupiny Google post.

Tento týden oficiálně oznámil Google Android 4.0, aka zmrzlina Sandwich, na akce v Hong Kongu, v němž odhalil sexy nový Samsung Galaxy Nexus, první telefon spustit ICS. Můžete se podívat na Greg Mega-video zde více .

Zatímco zmrzlina Sandwich může ohlašovat novou éru úžasné pro Android, vývojáři byli připravení poznamenat, že zavedení obřadu (tak říkajíc) chyběl v uvolňování veškeré ledové smetanové zdrojový kód. Některé napadlo, jestli Google by se stejný přístup k Android 4.0, který je učinil jeho předchůdce, Honeycomb, a vyhnout se uvolňuje zdrojový kód pro veřejnost.

V době jeho vydání, Google rozhodl udělat Honeycomb k dispozici kvůli jeho bytí zaměřené na tablets, a jako viceprezident pro inženýrství Google Andy Rubin řekl BusinessWeek : "Aby náš program na lodi tablet, jsme udělali pár designu kompromisy ... Nechtěli jsme přemýšlet o tom, co by se pro stejný software k útoku na telefonu ". Google nechtěl riskovat na "vytvoření opravdu špatné uživatelské zkušenosti", takže byly Honeycomb kód z veřejných rukou.

Google také vysvětlil ve svém blogu dnes , že bude veřejně dokumentuje jeho kalendář a text-to-speech API pro sendvičové zmrzlinu. Které bude znamenat určité změny, pro ty, kteří používají nelegální API. Pro více o tom, viz post zde .

A tady je Morrill post .

Více přijít.


Společnost:

Žádné komentáře:

Okomentovat