neděle 16. října 2011

V ringu: problémy, problémy všude

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Q8cr4OJRukg/:
Seth Sternberg | CrunchBase Profile

Seth Šternberka je CEO a spoluzakladatel Meebo . Píše to host sloupci, v ringu, z pohledu generálního ředitele.

Když se rozhodnete, že budete start, nebo spustit, spuštění, jste přihlášení do problémů. Spousta problémů. Jsou všude. Noví konkurenti. Klíčový pracovník odchází. Vy jste to hit vaše čísla. Posun na trhu poskytování služeb své ničemu za rok nebo dva.

Při prvním spuštění, jsou to skoro zábavné. "Ach, jak budu řešit to je?" Nebo ještě lépe, "Všechny tyto rizikového kapitálu se chtějí dostat do mého řešení!" Samozřejmě, že také mají tendenci vypadat existenciální. Nemáte moc na začátku, takže dobrý pocit, že může udělat, "Jen jsme přistáli úžasné partnerství. Právě jsme se stali milionáři! "A špatné pocit, že může zničit" Do prdele, Facebook zahájení, co? Jsme mrtví. "

Jak jste měřítko, více problémů, zdá se vyskytnout hodiny. Systém, který pracoval super dobře, jako například jak si inženýři výběru projektů, mohou všichni náhlý zlom, jakmile se tip posledních 12 inženýrů. Kdo věděl, že by se stalo pak? To dělalo, a cítil jsem, jako se to stalo z ničeho nic. Než se nadějete, vaše inženýři pocit nemotivovaný, systém se zdá rozbité, a to už není legrace

Pro generálního ředitele, může získat ohromující rychle. Pokud máte skvělý tým, získat většinu problémů vyřešit dříve, než jste někdy slyšeli o nich. Ale tam jsou dost velké problémy, které uslyšíte o tom, alespoň jeden den. A to není jednoduché problémy, které je po tvém. Ty, které již má vyřešeny. Spíše jsou to nejobtížnější problémy, které lidé přinášejí vaši pozornost. Den co den. To je, přátelé, může být únavné.

Už jste chytili nastavení ještě? Velké, masivní, mohli byste přijít o své zaměstnání druh nebezpečí číhá v tomto příběhu ještě? Je to velmi snadné, aby se stal generálním ředitelem, který telegrafuje "nepřináší mi každý zatracený problém, jsi inteligentní, řeší své vlastní problémy. To je důvod, proč jsem si najal! "To ve skutečnosti se může zdát zvláště efektivní. Přijmout tuto pozici a problémy, se zřejmě o sebe postarat sami ... dokud se všechny ty problémy, které číhá nikdy vám to, ze strachu, že nebude chtít slyšet, mít za následek klesající společnosti. Buh-bye.

Takže co dělat? Za prvé, samozřejmě, odolat pokušení stát, že generální ředitel, který nikdo nechce říct, co se opravdu děje. Jen to nesmí být, že kluk nebo holka. To znamená, že musíte poslouchat na problémy, které přijdou do cesty, a, stejně jako je to možné, hrát dopravní ředitel. Pomozte jim zjistit, kdo k práci s jejich problémy řešit. Je to neuvěřitelně posílení Pokud můžete pomoci ostatním naučit se řešit jejich problémy, než řešit problémy za ně.

Za druhé, je to všechno o vzdělání. Je třeba naučit lidi, jak identifikovat a řešit problémy, když jsou rodící se, spíše než nechávat je hnisat a stát velký problém. Chytání problémy včas (např. náš systém pro rozhodování o tom, co inženýři pracují na zlomil) často vede z větší problémy stále vyskytují (např.: naše hvězda inženýr chce odejít). Výuka tohoto, jak se ukázalo, je překvapivě složitý

Jednou jsem si začal uvědomovat, že jsem potřeboval aktivně mluvit lidi na Meebo o identifikaci a řešení problémů, myslel jsem, že by bylo zjevně dost říct: "Kluci, nenechte problémy hnisat. Pokud si všimnete problém, opravit nebo ho někomu, kdo může! "Je to wasn't, nějak problémy stále zanícený, aniž by byl vyřešen. Tak jsem začal telegraf proces řešení problému.

1. Určit, že problém existuje.

2. Identifikovat příčinu problému.

3. Hypotézu řešení.

4. Implementace řešení.

Přemýšlíte o problémech v ulici

Žádné komentáře:

Okomentovat