neděle 16. října 2011

Týden v Apple: iOS 5 propuštěn, iCloud přechod začíná

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CUWQ1jRkhBg/week-in-apple-ios-5-released-icloud-transition-begins.ars:

IPhone 4S byl právě propuštěn a je nyní v našich rukou malé špinavé. Buďte připraveni na naši recenzi příští týden! Do té doby, když si na našich Top News Apple za poslední týden. Napsali jsme rozsáhlý přehled iOS 5 a jeho nové funkce, diskutoval, co jste získali, a ztratit přechodu z MobileMe na iCloud, kde Siri se bude v budoucnosti, podíval se na útrob iPhone 4S, a mnoho dalšího.

iOS 5 Revize: Oznámení, iMessages a iCloud, oh my! : Dlouho očekávané veřejné vydání iOS 5 pro iPhone, iPad a iPod touch byl propuštěn. Díky lepší oznámení, nový způsob, jak se vyhnout posílání SMS zpráv, a nově se zaměří na cloud Sync, je to jedna z nejlepších aktualizací iOS dosud.

Co získáte a ztratit tím, přechodu z MobileMe na iCloud : Stávající MobileMe mohou uživatelé přepnout na iCloud kdykoliv mezi podnikem a červnem 2012, ale některé funkce jdou pryč, takže budete chtít zvážit pro a proti před provedením switch.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat