neděle 16. října 2011

RIM říká, vývojáři se připravit na BlackBerry Curve Touch a Bellagio

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/rim-tells-devs-to-get-ready-for-blackberry-curve-touch-and-bella/:
Pokud se chystáte dát své DEVS zrnko informace o některé z vašich neohlášených zařízení na veřejně přístupné stránky, doufáme, že nebude tak překvapen, že slovo vlastně dostane ven o nich. To je přesně to, co se stalo s Research in Motion, jak společnost nechat "vyklouznout" na DEVS, že dva další OS7 BlackBerry smartphone - Bellagio 9790 a 9380 křivka dotykové - jsou příchozí. Celý bod ve zprávě bylo seznámit vývojáře, jaké rozlišení lze očekávat v displejích nových telefonů. Od kousky jsme daný, zdá se, že Bellagio bude mít 2,4 palcový displej s použitím 480 x 360 rozlišení pro seriózní 245 PPI, křivky Touch, na druhé straně, bude obsahovat stejné rozlišení na Větší 3,2-palcový displej, což v PPI na 189. Pravděpodobnost jednání oficiální oznámení tohoto týdne je poměrně vysoká, ale my bychom říci, určený (a pravděpodobně nezamýšleným) zpráva prošla hlasitě a jasně pro tuto chvíli, ne?

RIM říká, vývojáři se připravit na BlackBerry Curve Touch a Bellagio původně objevila na Engadget na ne. 16 říjen 2011 14:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink UnwiredView , N4BB | zdroj RIM | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat