neděle 16. října 2011

Snížení tření, zvýšení štěstí

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VtTav2AtwcI/:
2669139336_d665188381

Poznámka editora: Brenden Mulligan je podnikatel, který vytvořil Onesheet , ArtistData , MorningPics a PhotoPile . Je to učitel na 500 Startups , Advise.me a několika startech. Najdete ho na Twitteru @ bmull a blogování na Spuštění .

Tam byl znovu objevuje téma On My Mind v poslední době, jak jsem radil začínajícím na oblasti zaměření. Jedná se točí kolem cílem snížit tření.

Snížení tření v produktu vede ke snížení frustrace uživatelů, vysoké konverze, a celkovou uživatelskou štěstí. Chtěl bych používat několik příkladů pro ilustraci, co tím myslím.

Taxi / Uber

Pojďme začít s Uber , který umožňuje spuštění můžete objednat černé auto z mobilního telefonu v San Franciscu, New York, Seattle, Chicago, a rostoucí seznam měst. Protože vím, že v týmu, jsem byl po tomto startu, neboť trh. Vlastně jsem si auto Uber na oslavu prodej svého prvního startu v jednom z jejich prvních týdnech v beta verzi.

Když jsem poprvé slyšel o službě, jsem se zaměřil na luxusní aspekt cestování v černé auto s řidičem. Kdo by nechtěl? Je to v jejich slogan ("Každý má soukromé Driver"), a zní to skvěle. Ale po mé první zkušenosti Uber, zjistil jsem, že když pěkné, luxusní zařízení, je podivně bezvýznamné ve srovnání s jejich mnohem větší závislosti na snížení tření odjet někam.

Dovolte mi, abych komplikované. Třecí místa jsou kurzívou.

Zde je obecně to, co musíte udělat, aby se kabina:

  • Najít Auto: Stand na ulici mávali na taxi jako oni pohon naději, že jednoho zastaví (to může trvat delší dobu v SF), nebo volejte na jeden, který obvykle trvá 15-30 minut dorazí.
  • Nastavit cíl: řekne řidič, kam jdete.
  • Ride: Mnoho taxi není nejklidnější řidičů.
  • Pay: Vyjměte peněženky a zaplatit v hotovosti (nebo kreditní kartou, pokud ji přijmout - mnoho dělat ne).
  • Tip: Spočítejte tip přidat do jízdného.

Zde jsou zkušenosti Uber:

  • Hledat auto: Otevřete aplikaci a narazil mě vyzvedl. Vůz je obvykle doručena do 10 minut, někdy i za 5.
  • Nastavit cíl: řekne řidič, kam jdete (i když je možné nastavit předem)
  • Ride: téměř vždy tiché, klidné zkušenosti.
  • Plaťte: kreditní karty je automaticky dobíjí.
  • Tip: Tip se počítá pro vás a jsou zahrnuty do jízdného.

Uber snížila všechny tření. Jaký byl zdlouhavý proces, než je bezproblémové, příjemné interakce. Nejdůležitější Uber poskytuje svým uživatelům je to, že bez tření zkušenosti. Skutečnost, že je to černé auto znamená, že je obecně esteticky hezčí zážitek (a SF taxi, které mohou znamenat velký rozdíl), ale to je maličkost ve srovnání s ostatními výhody použití této služby.

Zipcar / GetAround

Mnoho lidí zná Zipcar . Je to docela jednoduché. Existuje spoustu Zipcar-o

Žádné komentáře:

Okomentovat