středa 21. září 2011

HTC Raider 4G přijde s jihokorejský LTE, vypadá jako Holiday

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/htc-raider-4g-arrives-bearing-south-korean-lte-looks-a-lot-like/:
HTC daroval jiskřivě nový telefon na jeho jihokorejský Zákazníci v současné době, s vydáním Raider 4G. Sportovní 4,5-palcový QHD displej, je to Gingerbread povrchovou úpravou zařízení napájené 1.5GHz dual-core procesor a může se pochlubit 1 GB RAM, spolu s 16 GB interní paměti. Zdobí, co vypadá jako HTC Sense 3.0, Raider také nabízí osm megapixelový fotoaparát, 1,3 Mpx přední čelí střelce a podporuje 1080p Full HD video záznam, stejně jako běžné povrchní WiFi b / g / n, Bluetooth 3.0 a GPS funkce. Při připojení k jihokorejské LTE sítě, může tento telefon údajně dosaženo proudu / upstream rychlostí 100 Mb a 50 Mb obrázky, respektive s stahování HSPA píchat si na 21Mbps a obrázky na 5.76Mbps. Výrobce neodhalily žádné plány pro mezinárodní vydání, ale proslýchá se, že tato Prázdninové jako zařízení může být míří do AT & T v určitém okamžiku. Klus přes přestávku strojově přeložen tiskové zprávě, spolu s další obrázek.

Pokračovat ve čtení HTC Raider 4G přijde s jihokorejský LTE, vypadá jako Holiday

HTC Raider 4G přijde s jihokorejský LTE, vypadá jako Holiday původně objevila na Engadget na st. 21 září 2011 08:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Společenství | zdroj HTC (přeloženo) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat