středa 21. září 2011

LightSquared navrhuje "jednoduché, cenově dostupné řešení", že k rušení GPS tíživý problém

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/lightsquared-proposes-simple-affordable-solution-to-that-pesk/:
Není to první " řešení ", které LightSquared navrhla pro vydání rušení GPS, který je dostal v cestě jeho výstavby sítě LTE, ale společnost je nyní propagují nový "jednoduchý, cenově dostupné řešení" tohoto problému. To není ve skutečnosti žádnou změnu vlastní sítě, ale spíše změny vysoce přesné GPS hardware, který je zasahovat. Za tímto účelem společnost oznámila, že podepsali dohodu s GNSS Javad, který říká, že to bylo schopny změnit filtry a lineární zesilovače používané na stávajících přijímačů a učinit je "plně kompatibilní se spodním LightSquared na 10 MHz spektra." Podle Javad, tyto změny se očekává zvýšení prodejních cen nově překonfigurovat zařízení pro spotřebitele, i když by pravděpodobně být některé náklady na rekonstrukce stávajících zařízení (první zařízení pro testování by měly být k dispozici příští měsíc). Takže to může být "jednoduché" a "dostupné", ale nezdá se, jako by to nutně "jednoduché" řešení. LightSquared tisková zpráva se po přestávce.

Pokračovat ve čtení LightSquared navrhuje "jednoduché, cenově dostupné řešení", že k rušení GPS tíživý problém

LightSquared navrhuje "jednoduché, cenově dostupné řešení", že k rušení GPS tíživý problém původně objevila na Engadget na st. 21 září 2011 14:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat