středa 21. září 2011

Twitter otevírá pro sdílení fotografií prostřednictvím textové zprávy na některých dopravců

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/twitter-opens-up-photo-sharing-via-text-message-on-some-carriers/:
Nejsme úplně chybí způsob, jak sdílet fotografie na Twitter v těchto dnech, ale jednou z klíčových oblastí, které po sobě zanechal, je úctyhodný textovou zprávu - což je dost důležité pro miliony lidí, které nemají smartphony. Zatímco tweety přes textu nebylo možné od prvního dne, Twitter teprve nyní otevřela možnost posílat fotografie přes SMS. Tato služba je k dispozici pouze u některých dopravců, zpočátku - AT & T, Verizon a buněčná Jih v USA, Vodafone, O2 a Orange ve Velké Británii, a Rogers v Kanadě, a Vodafone Itálie, VIVA Bahrajnu a TIM Brazílie - Twitter, ale říká, že Funguje to, aby tuto funkci na další dopravce. Vlastně odeslání fotografie přes text je tak jednoduché, jak byste čekali (stačí připojit se ke zprávě a odeslat ji na příslušné číslo pro vaši zemi), ale budete samozřejmě muset být známy žádné další poplatky, váš operátor může uložit.

Twitter otevírá pro sdílení fotografií prostřednictvím textové zprávy na některé dopravce původně objevila na Engadget na st. 21 září 2011 15:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Další Web | zdroj Cvrlikání | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat