středa 21. září 2011

Stávající Windows Phones dostat Mango Aktualizace v příštích dvou týdnech

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/existing-windows-phones-to-get-mango-update-within-the-next-two/:
Už jsme byli svědky uvedení na Windows Phone s mangem a viděl jsem několik dalších oznámil , takže když se aktualizace vyvalit na zařízení stále ještě působí na Nodo ? Podle oficiálních Microsoft Windows Phone Blog, musíme jen čekat další týden nebo dva, než začne aktualizace vyvalit. Team Windows naznačuje, že nebude tlačen k telefonu OTA až přijde čas, takže budete chtít ujistit, že máte právo software ( Zune pro PC , Windows Phone 7 Connector for Mac) instalované v počítači, než to všechno jde dolů. Nyní pozor: jsme úplně překvapeni, kdyby každý telefon obdrželi aktualizace ve stejný den - konec konců, zavádění Nodo trval několik týdnů , než to bylo dodáno všude - takže je nejlepší, když cvičíte míru trpělivosti, zda na vašem telefonu není připraveno hned první den, jen pro jistotu.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Stávající Windows Phones dostat Mango Aktualizace v následujících dvou týdnech původně objevila na Engadget na st. 21 září 2011 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Windows Phone Blog | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat