středa 21. září 2011

Apple Final Cut Pro nabízí aktualizace X a zdarma 30 denní zkušební verzi, doufá, že můžeme zůstat přáteli

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/apple-offers-final-cut-pro-x-update-and-free-30-day-trial-hopes/:
Spousta lidí bylo méně než vyděšený uvolněním Apple Final Cut Pro přestavěn - ve skutečnosti, slova jako "nespokojené", přijde na mysl, když popisuje reakci na novou verzi softwaru pro střih videa. Vezměte srdce, však masivní odpor neprošla bez povšimnutí. Společnost vydala verzi 10.0.1 Final Cut Pro X, který nabízí nějaké nové funkce, včetně podpory pro bohaté XML a Xsan, Lion zobrazení na celou obrazovku a média Stem export. Apple dokonce obětoval vzácný okamžik pokory, uznat, že doplňky jsou pokusem o "odpověď na tyto obavy" o "velmi hlasitý zákazníků." Společnost se rovněž snaží tlačit na některé negativní tisk tím, že nabízí až 30 denní demo softwaru na pozoru uživatelům bojí se ponořit. Více aktualizací, včetně multi-kamer podporu a vysílání videa v kvalitě monitoring slibuje na začátku příštího roku.

Apple Final Cut Pro nabízí aktualizace X a zdarma 30 denní zkušební verzi, doufá, že můžeme zůstat přáteli původně objevila na Engadget na st. 21 září 2011 16:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Ars Technica | zdroj Apple (1) , (2) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat