středa 21. září 2011

Yale dema NFC obytné zámky, germaphobes radost (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/yale-demos-nfc-enabled-residential-locks-germaphobes-rejoice-v/:
Assa Abloy již přinesl na bázi NFC zamykání některých švédských hotelových pokojích , ale jeden z jejích dceřiných společností se nyní snaží, aby je na dosah ruky, stejně. Začátkem tohoto měsíce, Yale Zámky & Hardware odhalil, co doufá, že bude první NFC rezidenční zámek zasáhnout americký trh. Pomocí tohoto systému, vše, co budete muset udělat, je mávat smartphone před jedním z Yale v reálných životních řadu motorizovaných zámků, které se pak automaticky otevře (pokud jste k tomu oprávněn). Demoed na letošním CEDIA Expo tyto předělal zámky, které jsou kompatibilní také s jedním Zigbee nebo Z-Wave technologie, domácí automatizaci a podporu Assa Abloy Mobile klíče software, který umožňuje uživatelům bezpečně načtení všech svých digitálních klíčů na jejich mobilních telefonů. Ceny a dostupnost stále nejasné, ale můžete si odemknout další podrobnosti v krátké ukázkové video a plné tiskové zprávě, po přestávce.

Pokračovat ve čtení Yale dema NFC obytné zámky, germaphobes radost (video)

Yale dema NFC obytné zámky, germaphobes radost (video) původně objevila na Engadget na út. 20 září 2011 20:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CE Pro | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat