středa 21. září 2011

S 4B SMS tweety zpracované měsíčně, Twitter nyní uživatelům umožňuje Sdílení fotografií prostřednictvím textové

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dAkGbXDm4n8/:
photo

Ti z nás, kteří žijí v přelidněném světě chytrých telefonů se často zapomínají, že mají v současné době telefony ovládají celosvětový trh mobilních telefonů. V NoD vůči uživatelům, které nejsou na iPhone nebo Androids nebo jiný telefon, který v podstatě funguje jako mini počítač, Twitter je nyní umožňuje svým uživatelům posílat fotografie VA textové zprávy.

Uživatelé, kteří chtějí poslat fotku na Twitter přes SMS stačí nahrát fotku do textové zprávy, jako by se na telefon a poslat na Twitter, jako by poslat normální text tweet - na 404-04 ve Spojených státech, například . Bohužel tato funkce zatím není práce pro DMS (i s ohledem na některé uživatele sklon k DM selhání, možná to je dobrá věc).

SMS nahrát funkce je nyní k dispozici v USA AT & T, Verizon Wireless a buněčná jihu, ve Velké Británii na Vodafone, O2 a Orange, v Itálii na Vodafone, v Kanadě Rogers Communications, v Bahrajnu na VIVA a v Brazílii na TIM Brazílie .

Twitter připomíná na svém blogu, že více než 4 miliardy SMS tweety jsou odeslaných a přijatých každý měsíc a SMS Tweeting je k dispozici v 80 zemích a devíti jazycích. To také ukazuje, že je i nadále přidávat funkce, které zlepšují SMS Twitter zkušenosti jako rychlé Follow (který umožňuje přijímat SMS zprávy bez účtu Twitter), SMS příkazy a další nosiče pokrytí.

To je malý novinky v týdnu plný Facebook a Google je omračující jistý, ale je to asi ocení miliony uživatelů se nyní vylepšené funkce.


Společnost: Twitter
Financování: $ 1.16B

Twitter, založený Jack Dorsey, Biz Stone, a Evan Williams v březnu 2006 (zveřejněna v červenci 2006), je sociální sítí a mikro-blogování služba, která umožňuje uživatelům, aby po jejich nejnovější aktualizace. Aktualizace je omezena na 140 znaků a lze umístit až tři metody: webového formuláře, textové zprávy, nebo rychlé zprávy. Společnost má napilno přidávat funkce výrobku, jako je Gmail pro dovoz a vyhledávání. Nedávno spustila nové stránky sekce "Explore" pro ...

Žádné komentáře:

Okomentovat