středa 21. září 2011

Přepínatelné grafické řešení duel na to, AMD nakonec vypadat jako vůl

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/switchable-graphics-solutions-duel-it-out-amd-ends-up-looking-l/:
AMD Dynamické přepínatelné grafiky
V tomto bodě, NVIDIA Optimus přepínatelné grafiky jsou stará vesta, ale AMD je relativně nové hry balení dvou GPU na jednom notebooku. Anandtechu se rozhodl postavit dvě řešení proti sobě a, no, řekněme AMD nemá vyšel hledat tak velký. Největším problémem se zdá být stability. Zatímco výkon je přijatelný (i když ne tak dobrý, jak by mělo být), místo měli potíže získat čtyři údajně 16 podporovaných hrách přepínat mezi integrovanou a diskrétní GPU tak, jak výrobce. Pravidelné aktualizace ovladačů, nemluvě o trochu víc testování, by mohla vyřešit problémy, ale teď to NVIDIA Optimus prostě předčí jeho protějšek AMD. Podívejte se na video po přestávce, a nezapomeňte na hit se zdrojem odkaz na všechny detaily.

Pokračovat ve čtení přepínatelné grafické řešení, duel na to, AMD nakonec vypadat jako vůl

Přepínatelné grafické řešení duel na to, AMD nakonec vypadat jako vůl původně objevila na Engadget na st. 21 září 2011 01:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Anandtech | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat