čtvrtek 8. září 2011

Audio-Haptická navigace prostředí je music hands-free způsobem (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/audio-haptic-navigation-environment-makes-music-the-hands-free-w/:
Slyšel jsi o flétnistů klavíristů a varhaníků, ale už jste slyšeli o Thereminists? Titul, původně aplikován na hráče další hands-free nástroj od 1920, byl repurposed pro ty, kteří mohou pracovat s neviditelným zvuků v 3D prostoru tzv. Audio-Haptická navigace životní prostředí (AHNE). Tím, vylepšování Kinect senzoru a pomocí framework OpenNI a OSCeleton vědci z výzkumné skupiny SOPI v Media Lab Helsinkách byli schopni vytvořit AHNE "důkaz pojetí" s názvem "napětí". Vybavení dobrovolník s čidlem-obtěžkaný rukavic s malou vibrační motor pro hmatovou zpětnou vazbu, byli schopni vytvořit "hudby" - přidat špetku Pitbull, a díváte se na světě další velký měkký hymnu. Podívejte se na úplný hudební video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Audio-Haptická navigace prostředí je music hands-free způsobem (video)

Audio-Haptická navigace prostředí je music hands-free způsobem (video) původně objevila na Engadget na čt. 08.09.2011 12:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vytvořit Digital Music | zdroj Zvuk a fyzické interakce | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat