čtvrtek 8. září 2011

Arduino hack napodobí Pixar žije lampa, disses IKEA v procesu (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/07/arduino-hack-imitates-pixars-living-lamp-disses-ikea-in-the-pr/:
Oh, podívejte se - je to Pixar lampa ikonická přinesl v reálném světě Frankenlife. Dobře, ne, ale automatické, hlasu s podporou mod je tak blízko k filmové studio na ikonu jako hacking kit a pět eur do švédského obchodu s nábytkem vás dostane. Prototyp, láskyplně pojmenoval "The IKEA nepříjemné světlo", nebo SM-1, je ArduinoArts "finalista vstup SeeedStudio v Grove Toy soutěže Kit. V čele průmyslový inženýr Javier Lander, projekt si vezme dvě serva (jeden v základní a jeden v lampě), senzory pro pohyb a zvuk, tři osy akcelerometru, LED světla a zvuku na desce Arduino štít , pružení modjob naprogramovaných stavy alarmu a podráždění. Chválíme Javier pro vyhýbat se cutesy silnici zcestovalý , a dávat obyčejné stolní světla nevrlý, starý muž člověka. Klikněte na přelomu minulých vidět bručounský kancelářské vybavení v akci.

[Díky, Javier]

Pokračovat ve čtení Arduino hack kopíruje Pixar žije lampa, disses IKEA v procesu (video)

Arduino hack napodobí Pixar žije lampa, disses IKEA v procesu (video) původně objevila na Engadget na St. 07.09.2011 21:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj ArduinoArts | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat