čtvrtek 8. září 2011

Facebook imitace Ne nejupřímnější formou lichocení, říká Twitter Mobile Designer

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AJUuy0mTh1I/:
Screen Shot 2011-09-07 at 5.14.40 PM

Vzhledem k tomu, připomíná mi to dobu, kdy Facebook odhalil, že Facebook Místa logo, žádná legrace, "4" na náměstí , já jsem jen tak zkopírovat úvodní větu, že příspěvek:

Na pravé straně je stav a fotografie rozhraní Aktualizace softwaru IOS aplikaci Facebook, aktualizován na verzi 3.5 včera. Na levé straně je rozhraní iOS pro aktuální lídr v aktualizaci stavu vesmíru Twitter . Všimněte si něco zajímavého?

Jistě řeknete, standardní mobilní status update box není úplně opus UI. Ale je to malé věci, jako jak lidé označování ikony přesně na stejném místě na obou aplikací, na kterých záleží. Také, to je to, co iPhone Facebook status update rozhraní vypadala před 3,5 verze.

Heh.

Zdá se, že nejsem jediný, kdo vidí podobnost mezi nimi, jako je Twitter mobilní návrhář Bryan Haggertytweeted z komparativní Screencaps jak, s připomínkami "vážně Facebook?" a "Dobrá Facebook, dost se lichocení."

Je dost zajímavé, Haggerty používá k práci na mobilní skupiny na LinkedIn, který shodou okolností byl v určitém bodě se na přijímacím konci tvrdí, že to je zkopírován Facebook iPhone rozhraní.

What Goes Around přijde.


Společnost:
FACEBOOK
Datum spuštění:
01.02.2004
Financování:
$ 2.34B

Facebook je největší sociální síť s více než 500 milionů uživatelů. Facebook byl založen Mark Zuckerberg v únoru 2004, zpočátku jako exkluzivní síť pro studenty Harvardu. To ...

Žádné komentáře:

Okomentovat