čtvrtek 8. září 2011

Citrix GoToMeeting nyní volně dostupné aplikace pro Android, je nahraná na Droid Bionic

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/citrixs-gotomeeting-app-now-freely-available-for-android-comes/:
Motorola a Citrix již spojili a předpětí druhé společnosti GoToMeeting a aplikace Citrix Receiver na Droid 3 , a oni jsou teď zpátky dělá to samé s dlouho očekávaným Bionic Droid . Dobrou zprávou pro všechny ostatní, tentokrát je to, že Citrix se také rozhodla uvolnit GoToMeeting jako bezplatná aplikace Android Market. Připouštím, že může být docela GoToMeeting ne tak vzrušující jako poslední aplikace reality nebo mobilní verze Minecraft , ale je to poměrně významná část podniku puzzle, které Motorola zejména se zdá být těžce cílení v těchto dnech. Kliknutím na odkaz níže vyzkoušet si to sami (pokud telefon umožňuje stupně), a na hlavu za přestávku Celou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Citrix GoToMeeting nyní volně dostupné aplikace pro Android, je nahraná na Droid Bionic

Citrix GoToMeeting nyní volně dostupné aplikace pro Android, je nahraná na Droid Bionic původně objevila na Engadget na Čt. 08.9.2011 07:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android Market | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat