čtvrtek 8. září 2011

Sony uvádí na trh party pack pro sluchátka s potlačením šumu, osobní čeká diskotéka

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/07/sony-launches-party-pack-of-noise-cancelling-headphones-your-pe/:

K radosti a potěšení z hlídání dětí všude, Sony oznámil, lodní nové sluchátka s potlačením šumu a sluchátek, aby vám zdravý rozum v situacích, hlasitě. Vedení balení je 200 dolarů, na uchu aktivní / pasivní sluchátka MDR-NC200D, které mají 40mm v každém uchu, 22-hodinová baterie a skládací design. Za 150 dolarů, mohou uživatelé, kteří chtějí přenositelnost COP menší do uší MDR-NC100Ds, které mají nižší cenu 13,5 mm a ovladače. Obě sluchátka jsou vybavena Sony je "umělá inteligence s potlačením šumu " technologie, která tvrdí, že automaticky snižuje hladinu okolního hluku kolem 98,2 procent - protože víte, přesné věci.

Také dnes představujeme dva nové headsety smartphone - $ 40 do uší DR-EX14VP a 60 dolarů DR-XB23VP sluchátka - s připojením k Android, iPhone a BlackBerry telefony, stejně jako Sony Ericsson, Nokia a další telefony díky včetně kompatibility kabel. Vyhrnula zadní jsou nové headsety iPhone ovládání - 60 dolarů DR-XB22iP do uší silikonové hybridy, $ 40 DR-EX61iP sluchátka a 150 dolarů "over-the-head" DR-ZX701iP. V současné době přijímá předběžné objednávky, sluchátka možné zakoupit někdy v říjnu - právě včas, aby doladí zvonek tento Halloween. Podívejte se na plnou PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sony uvádí na trh party pack pro sluchátka s potlačením šumu, osobní čeká diskotéka

Sony uvádí na trh party pack pro sluchátka s potlačením šumu, čeká na vaše osobní diskotéka původně objevila na Engadget na st. 07.09.2011 20:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Sony | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat