čtvrtek 8. září 2011

LG Optimus Poznámka jezdec vynoří z Jižní Koreje jako dual-core Tegra 2 uchazečem

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/07/lg-optimus-note-slider-emerges-from-south-korea-as-dual-core-teg/:
Samsung určitě měl jeho moment na slunci minulý týden, ale zdá se, že další lákavou smartphone se brzy vynoří z Jižní Korea - tentokrát jako poznámka Optimus od LG - který se představuje v přírodě a úniku stiskněte výstřel. Je to prý mají 1.2GHz dual-core Tegra 2, společně s 4-palcový WVGA displej NOVA a Gingerbread. Můžeme také očekávat, 5 megapixelový hlavní střelec s LED bleskem na zadní, přední VGA kamera směrem dopředu, 8 GB vnitřní paměti a WiFi Přímý schopnosti. Přístroj sám o sobě je 12,3 mm silné, která pojme čtyři řady Výsuvná QWERTY klávesnice. I když tato verze se zdá určené pro domácí území, LG, můžeme si pomoci, ale jestli uvidíme podobné specifikace v jezdci Optimus , který je vázán Sprint. Také, protože telefon má ještě, aby se stal oficiálním, možná na poslední chvíli změny názvu je v pořádku? Jak jste nad tím zamyslet poslední bod, hop a break se šilhání u nejlepších pana Blurrycam je.

[Díky, Jungin]

Pokračovat ve čtení LG Optimus Poznámka jezdec vynoří z Jižní Koreje jako dual-core Tegra 2 uchazečem

LG Optimus Poznámka jezdec vynoří z Jižní Koreje jako dual-core Tegra 2 uchazečem původně objevila na Engadget na St. 07.09.2011 23:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Daum.net (přeloženo) , Juggly.cn (v překladu) | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat