pátek 29. července 2011

Mindscape táhne na serveru plug NABAZTAG, ruce zdrojový kód pro vývojáře

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/mindscape-pulls-the-server-plug-on-nabaztag-hands-source-code-t/:
Mindscape v okolí Hare předci jsou oficiálně šel pryč, že oprava matice vřes na obloze. Ukázalo se, že boj s serveru host opustil společnost v lepkavé finanční situaci, zavírat podporu pro WiFi s podporou králíčky. V nedávném prohlášení YouTube, generální ředitel Thierry Bensoussan řešit zájmy Společenství, který nabízí až zdrojový kód, který zajišťuje, homebrew budoucnost Malý Linux-Bunny Foo Foo předků. Fandové doufají, že problém této domény Nabaztag.com pro sebe místo toho muset přijmout URL přesměrování, jako pozemek zůstává i nadále pod software vydavatele zámek a klíč. Ale nenechte truchlit Čtení zpráv, předpovědi počasí Buddy zatím, můžete jej nahradit levnými láskou parťáka Lil ', Karotz .

Mindscape táhne na serveru plug NABAZTAG, ruce zdrojový kód pro vývojáře původně objevila na Engadget na čt. 28 červenec 2011 21:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GizmoFusion | zdroj Karotz blog (přeloženo) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat