pátek 29. července 2011

Google spouští Hotel Finder, najde způsob, jak recyklovat Google Maps hodnocení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/29/google-launches-hotel-finder-finds-a-way-to-recycle-google-maps/:
Tou dobou už by mělo být žádným tajemstvím, že Google se chce dostat do cesty online-business plánování (pokud to není nějak tam už). Za prvé, bylo oznámení, že El Goog by koupil ITA, společnost servírují téměř všechny vaše on-line prodej letenek možnosti - dohodu, která ještě nebyla uzavřena . Pak přišel vyhledávání letový řád a nyní, oblečení zaokrouhlení to všechno tím, že hodí do hotelů mix. Společnost právě zahájila Hotel Finder, což je služba, která umožňuje - teď se podržte - najít místo, kde si položit unavenou hlavu v těchto velkých padesát států. Na první pohled je o něco větší, než konkrétní use case pro Google Maps - stačí zadat město nebo PSČ v USA dostat mapu s obvyklým spreadů špendlíkové hlavičky. Přestože Google nebude prostředníkem rezervaci rezervace ubytování, můžete použít nástroj k doladění vyhledávání, kreslení kružnic na mapě, aby prohledali několik čtvrtí. Jak byste očekávali, můžete také Whittle vyhledávání podle ceny a hodnocení, a přečtěte si recenze, že lidé původně zveřejněna na Mapách Google. Jedna věc, kterou jsme líbí o UI je, že nemusíte otevřít novou záložku, který přečetl úplnou rozlít na hotel - stačí kliknout výpis vidět rozšířit tady spolu pěkně fotokoláže. Hit zdroj odkaz na poke kolem, ale pokud je jeho jednoduchost kostrbatý otočí tě, neříkej, že Google vás nevarovali - nástroj je tak nové, že Google není nazývat to "beta", tak jako ... experiment.

Google spouští Hotel Finder, najde způsob, jak recyklovat Google Maps hodnocení původně objevila na Engadget na Pá. 29 červenec 2011 13:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TheNextWeb | zdroj Google | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat