pátek 29. července 2011

Powermat doprovází MyTouch 4G Prezentace na maloobchodní trh, a tak výrobce uvádí

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/powermat-accompanies-mytouch-4g-slide-at-retail-launch-or-so-th/:
Pokud jste již ztracená nabíjecí kabel pro váš snímek MyTouch 4G , pak je čas ruchu zpět do místního prodejce T-Mobile, kde je nový QWERTY telefon připojil na jeho in-store od startu PowerCube je indukční nabíjení kryt. Jistě, váš bankovní účet právě obdržel 200 dolarů v hodnotě bolet, ale pokud máte 90 dolarů vyrovnávací paměti na vaší kreditní kartě, co je extra $ 30 pro shell a $ 60 pro Powermat , zvláště když to znamená udržet telefon při životě? Je smutné, že obě prodejny jsme nazvali neměli kryt, takže možná budete chtít dát Magenta Buzz předem, i když T-Mo internetových stránkách je připraven přijmout vaše peníze. Bez ohledu na to, jak se dostat, budete ještě potřebovat, aby základnové stanice od získání pohřben v krabicích od pizzy a praní prádla, ale my víme, že jste svůj úkol. Následovat po přestávce o kousek PR.

Pokračovat ve čtení Powermat doprovází MyTouch 4G Prezentace na maloobchodní trh, a tak výrobce uvádí

Powermat doprovází MyTouch 4G Prezentace na maloobchodní trh, a tak výrobce říká, že původně objevila na Engadget na čt. 28 červenec 2011 22:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat