pátek 29. července 2011

Trojan zachytil asteroid Zemi obíhat, Řekové popřít účast

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/29/trojan-asteroid-caught-circling-earth-the-greeks-deny-involveme/:
Skrýt své děti, skrýt své manželky, je tu asteroid krouží oběžné dráze Země a my všichni ... budu v pohodě? Jo, není třeba zásobit těch 60. let protiatomové kryty Lidi, to přibližně 1000 metrů široký kus skály sedí pěkně a bezpečně v jednom z našich Lagrangeových bodech. Tzv. trojské asteroid, známé jako 2010 TK7, byl odkryt 50000000 míle pryč infračervené oči NASA širokoúhlá infračervený průzkum Explorer (WISE), dalekohled, a je první svého druhu, aby se objevil u naší skromné ​​planety. Obvykle jsou tyto objekty v blízkosti Země (NEO), schovat se v slunečním svitu, ale toto je neobvyklé satelitní okruh kolem našeho světa pomohl moudrý a Canada-France-Hawaii Telescope, potvrzení jeho existence. Tento objev byl náš nejlepší a nejchytřejší zatočila hlava s nadějí, že podobné NEO "by mohlo výbornými kandidáty pro budoucí robotické nebo lidské zkoumání." Bohužel, naše nová planetka kamaráda příliš vysoké, příliš nízké cesta není úplně řez vesmírné misi hořčice. Bez ohledu na to, 2010 TK7 ještě dostane volat "První!"

Pokračovat ve čtení Trojan asteroid Zemi obíhat chycen, Řekové popřít účast

Trojan zachytil asteroid Zemi obíhat, Řekové popřít účast původně objevila na Engadget na pá. 29 červenec 2011 05:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BBC News | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat